Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Честито !
    Да си я караш с удоволствие и само положителни емоции да ти носи!
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Честито !
      Да си я караш с удоволствие и само положителни емоции да ти носи!
      Благодаря подобно!!!!
      Гледам и ти си се нредила със 159-ка.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Благодаря подобно!!!!
        Гледам и ти си се нредила със 159-ка.
        Честито и от мен колега,Със здраве.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Честито! С здраве, безаварийно и да ти е на късмет.
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

• Колеги привет отново: Искам да чуя вашето мнение по отношение на светлите салони на Алфа 159 - кожен или бежова алкантара - мнения като усещане....запарва ли кожата на Д-то.... препоръки и методи за подръжка....препарати и т.н. но само моля ви конкретно по въпроса да не се разпалваме с поне 100 поста сега от рано сутринта. Демек само който наистина има наблюдения конкретно за цветовете и материалите. Мерси предварително!

Comment

• Имам светъл кожен салон на каляската в момента и дадох доста $$$ да възстановя кожения салон...и се поддържа една идея по-трудно от тъмните.
              Мажеш с крем нивея, оставяш да престой през ноща.
              Определено сега търся с тъмен такъв. На нея не и личат никакви забележки.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• аз съмс тъмен кожен салон и наблюденията ми са, че принципно качеството на кожата е много ниско и иска много поддръжка. Има едни специални препарати на БМВ за поддръжка на кожен салон - пияна и крем. Казват, че се най-добрите. Иначе СОНАКС имат много добри препарати също. Поне веднъж месечно мажи, защото иначе става много твърда кожата и се цепи.

Не запарва повече от все друг кожен салон и ако караш на климатик няма проблеми.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• от 3 години не съм мазал моята с нищо и е чистена само 2-3 пъти и кожата е в отлично състояние... за светъл салон става ваъпрос
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Ами на този етап благодаря колеги...общо взето съм съгласен че ако си на климатик няма запарване.....но мненията по отношенията на качеството на кожените салони са разнопосочни от ниско и лошо до безпроблемно на колегата от Бургас.... а все пак говорим за едни същи модели .....сега преговарям за една която е с перфектен светъл кожен салон...но ме блазни това че е перфектен а не толкова че е кожен..... ще се похваля скоро надявам се!

Comment

• Плюшът и алкантарата са по-удобни и функционални, кожата е за гъзария - лично мнение.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• В 159 няма алкантара,има Алфа тех,което е по финно от алкантарата,нещо като плюш,другото е платнен салон,като моя................
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• лично за мен кожата е тъпотия - зимата студено, лятото горещо. Задължителна е за хора с малки деца или хронични мърлячи, защото се почиства безумно по-лесно.

На всичкото отгоре кожата в 159-ките е изкуствена и няма нищо общо с качествените кожени салони на високия клас. Иначе в офертата ми е калкулирана като екстра за около 3000 лв ....
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            лично за мен кожата е тъпотия - зимата студено, лятото горещо. Задължителна е за хора с малки деца или хронични мърлячи, защото се почиства безумно по-лесно.

На всичкото отгоре кожата в 159-ките е изкуствена и няма нищо общо с качествените кожени салони на високия клас. Иначе в офертата ми е калкулирана като екстра за около 3000 лв ....
                            Абсолютно подкрепям.
                            П.С. Моята е с кожа, да не кажете, че ми е кисело гроздето, но за мен плюшът е по-добре.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Моята е със светлия плюшен-алфа -тех.Отначало и аз имах опасения , че много ще се цапа и ще е труден за поддръжка , но се оказа , че много лесно се отстраняват всякъкви петна , а такива бол -имам две малки момичета които са страшно палави , но вече четвърта година няма петно което да не се е махнало и то с най-обикновени препарати.В колата не се пуши , а си мисля , че за този салон това е най-опасното -дима и не дай си боже паднало огънче направо ще му разкажат играта и на вид и на мирис.
                              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                                Моята е със светлия плюшен-алфа -тех.Отначало и аз имах опасения , че много ще се цапа и ще е труден за поддръжка , но се оказа , че много лесно се отстраняват всякъкви петна , а такива бол -имам две малки момичета които са страшно палави , но вече четвърта година няма петно което да не се е махнало и то с най-обикновени препарати.В колата не се пуши , а си мисля , че за този салон това е най-опасното -дима и не дай си боже паднало огънче направо ще му разкажат играта и на вид и на мирис.
                                потвърждавам с две ръце-чистенето на този салон(алфа-тех или плюш)става лесно......за съжаление потвърждавам и другото...........аз пуша и това с падналото огънче и/или допряна цигара става кофти гледка....

Comment

Working...
                                X